duminică, 7 martie 2010

Obiecte promoţionale Valentine's Day

Dacă eşti îndrăgostit şi fericit, Valentine’s Day reprezintă o zi a inimioarelor, florilor, iubirii şi sentimentelor frumoase.  Dacă te afli printre cei nefericiţi, atunci ea este o zi ca oricare alta. Regizorul Garry Marshall, care a surprins multiplele faţete ale dragostei în cele mai frumoase comedii romantice ale ecranului, prezintă de această dată poveştile încâlcite şi diverse de viaţă ale unui grup pestriţ de oameni din Los Angeles, care uneori trec de la dragoste la despărţire într-o singură zi… adică, de Ziua Îndrăgostiţilor.
InterComFilm Distribution şi Cinemagia te invită la concurs.

Răspunde la întrebarea de mai jos şi poţi câştiga 1 set de obiecte promoţionale oferite de InterComFilm Distribution cu ocazia lansării în cinematografe a comediei romantice Valentine's Day/Ziua îndrăgostiţilor.

Ce alte comedii romantice a mai regizat Garry Marshall?

Succes!
Art. 1. Se va trimite câte 1 singur mesaj / concurs / zi. 
Art. 2. Câştigătorii concursului vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe site vineri 26 martie 2010.
Art. 3. Câştigătorii sunt rugaţi să trimită un e-mail cu nume, prenume, adresă, număr de telefon şi premiul câştigat la adresa concurs@cinemagia.ro pentru a putea intra în posesia premiului. Confirmarea trebuie dată atâta timp cât câştigătorii sunt afişaţi pe site.
Art. 4. Orice participant la concursurile organizate pe acest site se presupune a fi citit acest regulament.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu