duminică, 7 martie 2010

Castiga fara compromisuri cu JOE

Cum castigi

Cum castigi 10 000 Euro* pe saptamana sau 100 Euro* in fiecare zi?
Pe fiecare dintre produsele Joe participante gasesti un cod unic.
Trimite in perioada 01.02.2010 ora 00:00:00 - 31.03.2010 ora 23:59:59 acest cod prin SMS sau introdu-l chiar aici pe site.
Poti trimite pana la 100 de coduri, iar fiecare cod trimis reprezinta o sansa de castig!
Fiecare cod trimis iti poate aduce pe loc 100 de Euro*. In plus, toate codurile pe care le trimiti participa la fiecare dintre marile trageri la sorti din saptamana urmatoare, cand se acorda premiile de 10 000 de Euro*.
Nu uita sa pastrezi ambalajul produsului pentru validare, in caz ca esti desemnat castigator!



Cum trimiti un cod?
1. Poti trimite codul prin SMS la 1860, numar cu tarif normal (SMS-ul trebuie sa contina doar codul, format din 14 caractere)

2. Poti sa il introduci rapid pe acest site impreuna cu numarul tau de telefon in aceasta pagina

3. Insa cel mai bine, iti faci un cont. O sa poti trimite din sectiunea Introdu un cod, cu minim de efort toate codurile pe care le ai si in plus vei mai gasi si cateva surprize. De exemplu, poti castiga coduri joker cu care poti participa in promotie ca si cu orice cod obisnuit de pe produsele Joe!



Cum castigi coduri joker?
Odata intrat in contul tau vei descoperi mai multe modalitati de a castiga coduri Joker.

1. Completezi cu atentie chestionarul accesand linkul Chestionar din meniul de jos. Chestionarul nu poate fi completat decat o singura data insa odata completat el iti aduce un cod joker garantat!

2. Accesezi linkul "Ce ti-ai lua tu de 10 000 Euro*" si iti construiesti lista ta preferata alegand cu un simplu click din obiectele din fotografii. Iti poti consulta oricand lista construita pana in acel moment, iar cand esti multumit de rezultat o poti trimite catre noi (completeaza lista cu atentie deoarece nu poti trimite mai mult de o lista). Din nou, vei primi garantat un cod joker!

3. Daca nu esti multumit de ideile pe care noi le-am propus, poti propune altele (din sectiunea Ce ti-ai lua tu de 10 000 Euro* faci un click pe butonul Trimite o propunere). Poti trimite pana la 3 propuneri pe zi si cel mai important, poti castiga unul dintre cele 100 de coduri joker puse la bataie in fiecare zi. Te poti inspira si din ideile trimise de alti utilizatori. Atentie, propunerile tale vor fi moderate si vei putea primi codul joker de abia dupa moderare si doar in cazul in care propunerea este acceptata.



Unde gasesti codurile joker castigate?
Odata ce ai castigat un cod joker ti-l trimitem pe adresa de email cu care te-ai inscris si il vei regasi si in sectiunea "Codurile mele".



Unde afli daca ai castigat?
Odata ce ai castigat vei primi un SMS cu instructiunile necesare pentru a intra in posesia premiului. Odata ce esti validat castigator (trebuie sa ne trimiti mai intai ambalajul) vei aparea in sectiunea Castigatori de pe site.
SURSA: JOE
Raspuns:Introducere de coduri.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu