duminică, 14 martie 2010

Castiga un laptop, un LCD TV

 
Ce trebuie sa stii inainte de a participa la concurs:

* 1. Fiecare utilizator trebuie sa isi creeze un cont accesand pagina "Inscriere". La creearea contului trebuie sa introduca numele si prenumele, o adresa valida de email si numarul de telefon. Atentie! Toate datele introduse pe pagina cu formularul de inregistrare trebuie sa fie valide pentru a putea participa la concurs!.
* 2. Pentru a putea acumula puncte trebuie sa primiti cat mai multe clickuri pe link-ul dumneavoastra de concurs. Link-ul pentru concurs il puteti obtine daca dati click pe numele Dvs. din clasament. Link-ul este unic pentru fiecare concurent si este de forma http://www.pcmadd.com/concurs/extraterestru.php?nume=utilizator.
* 3. Fiecare concurent va primi un singur punct pentru fiecare vizitator ce a dat click pe linkul de concurs intr-un interval de 24 de ore. Ce inseamna asta? Un singur IP va poate aduce un singur punct pe zi indiferent de numarul de clickuri care v-au fost acordate intr-un interval de 24 de ore.
* 4. Pentru a castiga mai multe puncte poti pune link-ul pentru concurs la status pe Yahoo Messenger, il poti trimite prin EMAIL sau SMS la toti prietenii tai, il poti posta pe blogul personal(in cazul in care ai unul) sau il poti pune pe pagina ta personala de TWITTER, FACEBOOK, NETLOG si alte retele de socializare. Nu uita! Cu cat trimiti link-ul la mai multi prieteni cu atat poti acumula mai multe puncte in concurs si vei urca in topul clasamentului.
* 5. Puteti folosi sectiunea "Clasament" pentru a putea afla numarul punctelor acumulate! Concurentii care se afla pe primele pozitii au cele mai mari sanse pentru castig! * 6. Concursul se inchide pe data de 01 Mai 2010 ora 00:00. Castigatorul va fi anuntat pe data de 2 Mai 2010.
* 7. Nu incercati metode frauduloase pentru a castiga cat mai multe puncte(Ex: proxy, auto-surf, spam, bots, pop-up, etc...). Ele pot duce la stergerea contului si piederea punctelor acumulate pana in momentul respectiv.
* 8. Transportul pentru castigatorii concursului este gratuit!
* 9. Angajatii companiei si rudele lor nu au dreptul de a participa la concurs
* 10. Un concurent are dreptul decat la un singur cont! Nu incercati sa va creati un al doilea cont daca ati avut deja unul sters! Ve-ti fi automat sters!
* 12. Este interzisa postarea link-ului de concurs pe siteuri cu continut pornografic sau care instiga ura rasila! Incalcarea acestei reguli duce la stergerea contului!

Madd Electronics Group isi rezerva drepturile sa:

* - modifice aceste reguli oricand, fara o notificare prealabila trimisa concurentilor

* - refuze inscrierea unui concurent din orice motiv

* - stearga contul unui utilizator pentru orice motiv, fara o notificare prealabila

* - aprecieze in orice fel toate cazurile mentionate mai sus 
 
SURSA:Madd Electonics






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu